10 804 Kč
Skladem Doručíme 2. 5.

Popis produktu

Dětská rostoucí postýlka 7v1 je praktická, elegantní a odolná. Vydrží dlouhá léta - vašemu dítěti poslouží od narození až do jeho 10 let, nebo i déle. Byla vyrobena z pečlivě vybraných materiálů a zaručuje vašemu děťátku bezpečí a pohodlí. Je vyrobena z bukového dřeva. Dětská rostoucí postýlka 7v1 se stane hlavní ozdobou interiéru i funkčním kusem vybavení. Zajistí malému dítěti klidný a bezpečný spánek.
Postýlka je natřena ekologickou vodou ředitelnou barvou, která splňuje evropskou normu EN 71-3.
První měsíce života dítěte
Krátce po narození vašeho děťátka bude malá postýlka skvělým řešením. V této konfiguraci je postýlka malá, takže bude fungovat i v interiéru s malým prostorem. Postýlku lze použít i s přebalovacím pultem, což vám přebalování a péči o miminko značně usnadní.
Dítě ve věku 0-36 let
Čím je vaše dítě starší, tím samostatnější chce být. Dětská postýlka nemusí být jen místem na spaní. Když se sníží podlaha, promění se v ohrádku. Absence rohů umožňuje dítěti naučit se volně vstávat a lézt.
Dítě starší 3 let
Dětská rostoucí postýlka 7v1 postýlka bude dobře sloužit i jako místo ke studiu nebo hraní. Vytvoříte s ním pohodlný set stůl + dvě židle. Výška sedáků i desky stolu je nastavitelná, což vám umožní připravit dokonalý dětský koutek. Pokud však vaše dítě chce stále spát ve své oblíbené postýlce, doporučujeme vám zakoupit nástavec na postýlku 7v1. V této konfiguraci s vámi tento kus nábytku zůstane i do 10 let věku vašeho dítěte.
Oválná dětská postýlka 7v1 se s vaším dítětem po mnoho let mění a přizpůsobuje se jeho potřebám.

Technické informace:
Malé oválné lůžko: V 81 cm, Š 78 cm, D 78 cm.
Velká oválná postýlka: V 81 cm, Š 78 cm, D 128,5 cm.
Přebalovací pult: V 81 cm, Š 50 cm, D 78 cm.
Pětiúrovňové nastavení výšky podlahy: 12 cm, 24 cm, 35 cm, 47 cm a 55 cm.
Třídílná matrace s bavlněným potahem. Potahy lze prát na 30 stupňů Celsia.

Kód54657
Barva
Přírodní
Vhodné pro
Pro všechny
Motiv
Bez motivu
Značka
Waldin
Materiál
Dřevo
Typ
Luxusní
Kolekce
Postýlka 7v1

Dostupné i v těchto barevných variantách

Další produkty z kolekce Postýlka 7v1