Produkt již není dostupný

Popis produktu

Chcete se cítit pohodlně, i když je vaše dítě ve fázi kojení? Prsní vložky Tommee Tippee o vás pečují jako o matku i jako o ženu. Díky nim se nemusíte obávat úniku mateřského mléka, a protože jsou velmi tenké, nikdo vás při jejich používání neuvidí. Dopřejte si komfort a pohodlí mezi kojením.

Vlastnosti výrobku:

- Ultraabsorpční

- Prodyšné

- Tenké a diskrétní

- Měkké, hedvábné vložky

- Tvarované

- Neklouzavé, opatřené lepidlem

Tommee Tippee prsní vložky jsou velké, pohodlné, jednorázové vložky používané v období kojení. Každá vložka se skládá z voděodolného podkladu, vrstvy zadržující vlhkost a super měkké vnitřní vrstvy pro dokonalé sucho. Jsou extrémně lehké, takže nejsou vůbec patrné zpod vrstvy oblečení.

Prsní vložky jsou plně prodyšné a těsně přilnou k prsu. Díky jejich vynikající přilnavosti nikdy nepocítíte žádné nepohodlí. Zároveň díky své výjimečné savosti znemožňují únik mateřského mléka z vložky.

Balení obsahuje 50ks jednorázových prsních vložek.

Protože jsou prsní vložky Tommee Tippee mimořádně měkké a prodyšné, jsou ideální i pro ženy s citlivou pokožkou a prsy podrážděnými kojením. Díky jejich vynikající savosti zůstávají prsa suchá a speciální textura na vložkách je udržuje čisté a pohodlné.

Výhody prsních vložek Tommee Tippee:

- Tenké a tvarované
- Mimořádně savé, přesto propouštějí vzduch
- Jsou vybaveny lepivým lepidlem, takže v podprsence nekloužou
- Dvojitě balené
- Mimořádně účinné a velmi pohodlné při používání

Ohlasy maminek, které používají prsní vložky Tommee Tippee:

"Nejlepší vložky, jaké jsem používala! Jsou opravdu savé. Mají velkou plochu a pěkně přiléhají na prsa. Díky lepicímu proužku skvěle drží. Jsou velmi měkké a struktura na povrchu vložky znamená, že mateřské mléko nevytéká. Nedráždí prsa, dokonce je ani necítím, když mám prsa podrážděná."

"Nejlepší vložky, které jsem dosud používala. Krásně sedí na prsou, jsou tenké, ale savé a zpod podprsenky nejsou vidět. I když nemám velká prsa, jsou to jediné vložky, které se v noci nepohybují a neprotékají."

"Nejlepší savé vložky, jaké jsem kdy používala. Absorbují mateřské mléko a mění ho na gel, takže prsa i spodní prádlo zůstávají suché."

"Vyzkoušela jsem je, protože byly dodávány s odsávačkou mateřského mléka. Velmi dobré vložky. Měkké, diskrétní, prodyšné, tenké a přitom savé. Pohodlně sedí na prsou, ale nejsou vidět zpod oblečení. Pohodlné. Vřele doporučuji všem kojícím ženám!"

.
Kódmr-x2-000001
Značka
TOMMEE TIPPEE